faan

hade skrivit en jävla massa och allt bara försvinner... de är inte första gången de gör så här på bloggen.. blir ju riktigt arg då....=(...... tea är iaf inte 100% idag så vi fick vara hemma hon har legat och hostat hela natten mycket jobbigt.. så idag blir de bara till att slappa.. fick även ledigt ihelgen så nu blir jag lång ledig ända tills på måndag..! skönt fick min mobil igår eller jag fick en ny.. tappade den gammla i mammas pool så då var de bara att ringa länsförsäkringar och dom fixade allt bara på ett par dagar riktigt nöjd.. sen va de bara att gå till en affär och hämta ut en ny och betala endast självrisken som i vårat fall bara är 250 kr vilket är väldigt billigt och bra..! fick nyss ett sms av malin och isak att dom kommer och hälsar på på tisdag ska bli skoj tea och isak hade så roligt sisst dom träffades.. och nu skulle malin ut till mellby och kolla när dom reser deras hus.... nu går de fort.. men de kommer bli sååå fint... så nu har jag hela nästa vecka fullbokad... när jakob kommer hem imorrn ska vi fortsätta i köket...och på fredag ska vi inhandla en massa saker... saknar min baby han är underbar! ne nu ska vi nog äta lite mellanmål ha de gott alla../sandra

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Diskussionsinlägg hos Söderlund



*Är det okej att ha sex i samma rum som en polare?

Du hamnar i samma rum som din bästa polare och han/hennes partner. Dom har sex, och du ligger i en egen säng i samma rum. Någonting man blir irriterad på, eller låter man det bara vara?



*Ödet, finns det egentligen?

Vissa tror att man skapar sina egna öden genom allting som bär på konsekvenser medan andra tror att det helt enkelt sedan länge är klart som tusan att livet redan är förutspått.



*Top Model!

Undertecknad fick tidigare denna morgon en flaschback och fick bara lov att skriva ett inlägg om Top model, som nu ligger ut som diskussion.



Ja, detta är det som bjuds på i bloggen idag som är en utav de absolut snabbast växande just nu. Är det så att någonting av dessa ämnen faller dig i smaken så får du mer än gärna vara med och diskutera och lämna just dina tankar och tycken inom de ämne som intresserar dig.



Stort tack på förhand och ha en fortsatt trevlig onsdag.



Att du gillar bloggen, betyder mycket.



Mvh

2008-11-05 @ 10:48:10
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Sofia

En liten uppdatering här kanske? ;)

2008-11-25 @ 16:00:53
URL: http://ce.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0